duminică, 8 decembrie 2013

Cand se transforma "Mielul" in "Erou Puternic"?

Ar trebuie ca "Mielul" sa se transforme in "Erou Puternic"?

Domnul si Mantuitorul nostru Isus a murit ca un "miel bland" in gura lupilor. Si asa este perceput ca a ramas, de catre multi. Insa Biblia prezice un timp, cand acest "miel" se transforma radical, devenind un "leu", leul din semintia lui Iuda (Apoc 5:5). Da, pana la a doua venire este un miel. De aici incolo el este "un leu", este un "Erou Puternic" ("El Gibbor") (Isaia 9:6) asa cum s-a profetit despre el.
"El Gibbor" nu inseamna "Dumnezeu Puternic", ci "Erou (Gibbor) Puternic (El)". Eroii sunt deobicei cei care lupta literal. Si Biblia prezinta o mare lupta la finalul epopeei crestine (Apocalipsa cap 19).
Da, el este numit si "Sar Shalom" (Printul Pacii).
Nu poti sa comanzi pace pe pamant, peste oamenii care nu te asculta. De aceea aceste elemente tulburente ale pacii eterne, trebuie eliminate cu forta. "Neghina" nu va iesi singura dintre grau, ea trebuie smulsa dintre grau. Pricinile de poticnire trebuie inlaturate. Altfel niciodata nu va fi pace eterna (pax aeterna).
Pacea si fericirea nu o poti impune numai dupa ce elimni elementele nepasnice si care produc nefericire. Cand va reveni, el nu se mai roaga de nimeni ca sa faca pace. De 2000 de ani s-a tot rugat de omenire sa fie pasnica. Cand revine el zdrobeste pur si simplu pe facatorii de nepace, comanda si impune pacea chiar cu violenta, eliminand adversarii pacii eterne.

For a Child is born unto us, a Son is given unto us; and the government is upon His shoulder; and His name is called Pele-Joez-El-Gibbor-Abi-Ad-Sar-Shalom

Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: "Minunat Sfatuitor, Erou Puternic, Parinte Vesnic, Printul Pacii. (Isaaia 9:6) 

Traiasca Imparatul pacii care vine in numele lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.