luni, 9 decembrie 2013

Fagaduinte inca neimplinite

Biblia spune ca mortii care au murit ca oameni aprobati de Dumnezeu o sa primeasca ce le este fagaduit: viata vesnica. Insa, daca nu esti viu, nu ai cum sa primesti asa ceva. Abia la inviere, cand mortii vor invia, vor putea primi viata vesnica impreuna cu toate binecuvantarile promise. Dar daca exista suflet nemuritor, binecuvantarile vietii vesnice pot fi gustate inca din clipa cand inchizi ochii si te trezesti "in partea cealalta". Multi lideri religiosi, fie de la pro sau neoprotestanti, si diferite secte au pastrat aceasta invatatura pagana, mai degraba din cauze ce tin de "politica religioasa", adica de ai infrica pe oameni si asa sa ii poata aduce&controla pe cat mai multi la&in grupul lor.

"Toti acestia, macarca au fost laudati pentru credinta lor, totusi n'au primit ce le fusese fagaduit;" (Evr.11:39) 

Daca toti ar fi in cer, Domnul nostru Isus nu ar fi spus asa:

"Nu va mirati de lucrul acesta; pentru ca vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui,  
si vor iesi afara din ele. Ceice au facut binele, vor invia pentru viata; iar ceice au facut raul, vor invia pentru judecata." 
Ioan 5:28,29

Daca exista suflet nemuritor, probabil ar fi spus asa:

"Nu va mirati de lucrul acesta; pentruca vine ceasul cand toti cei din cer vor auzi glasul Lui, si vor cobora jos de acolo. Ceice au facut binele, vor cobora pentru a intra in trupul carnal; iar ceice au facut raul, la fel, vor iesi din iad ca sa se intoarca in trupul carnal, ca sa le poata fi chinuit nu numai sufletul, ci si trupul..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.